Om oss

Professionell byggservice

Vi tillhandahåller ett brett utbud av byggtjänster. Bland annat så har vi snickare, arbetsledare, grovarbetare, elektriker, plattsättare, målare och rörmokare i vårt eget team, men även goda kontakter med andra hantverkargrupper som hjälper oss att ta oss an de flesta typer av projekt.

Vi utför många snickeri- och byggtjänster som totalentreprenader, attefallshus, altaner med mera. Oavsett dina behov är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med vårt samarbete. Vi har lång erfarenhet och stor yrkesstolthet. Målet är att alltid lösa uppgiften på ett korrekt, effektivt och friktionsfritt sätt – anlitar du oss så kan du lita på att arbetet flyter på som det ska.

Vår personal är registrerad hos ID06, får kontinuerligt säkerhetsutbildningar och annan träning för att försäkra att alla arbetar säkert och enligt gällande föreskrifter. Varje yrkesgrupp har erforderliga certifikat och utbildningar för att få arbeta inom respektive område.

Jobba hos oss

Just nu söker vi nya medarbetare till vårt trevliga team. Är du snickare eller timmerman och har B-körkort är du varmt välkommen att skicka in en ansökan.

 

 

 

 

 

När du vill att snickarjobbet ska bli riktigt ordentligt gjort!