Snickare

Våra snickare omsätter dina idéer

Har du en idé som du gärna skulle vilja omsätta, men varken tiden eller kunskaperna för att kunna bygga på egen hand? Då är det tur att du kan anlita våra duktiga snickare i Tyresö!

Vi har både grovsnickare och finsnickare i vårt team, så vi kan ta oss an allt från att bygga hela hus och tillbyggnader till att utforma interiördetaljer. Våra snickare kan göra allt från att bygga ett helt Attefallshus till att reparera skadade trägolv. Snickare behövs i så gott som alla bygg- och renoveringsprojekt.

Om du har en idé som ska omsättas i trä eller liknande material är det en snickare som kommer att göra jobbet.

Vi ser till att konstruktionen blir säker

Visst kan man bygga en del på egen hand om man tycker att det är roligt, men i vissa lägen är det bättre att anlita ett proffs. Bärande konstruktioner i ett hus är ett sådant exempel. Det är viktigt att bygget blir stabilt och följer gällande normer.

Snickare Tyresö

För konstruktioner i exempelvis badrum är det extra viktigt att man arbetar på rätt sätt för att undvika skador på de skikt som sedan installeras när själva grundkonstruktionen är klar. Just våtrum som badrum, tvättstugor och i viss mån även kök kräver att konstruktionen är stadig för att man ska undvika sprickor i tätskikt eller kakel.

Men även i andra rum gäller det att en duktig snickare gör jobbet för att du ska vara säker på att det blir rakt och snyggt.

Ökad tillgänglighet i lokaler

Många lokaler har brister när det kommer till tillgängligheten. Färdiga lösningar för rullstolsramper fungerar inte på alla platser. Här går det utmärkt att anlita våra duktiga snickare så tar vi fram en skräddarsydd lösning på problemet.

Nedan kan du se exempel på två specialbyggda ramper som vi har tagit fram. Den ena möjliggör att rullstolsburna kan ta sig in i en lokal som tidigare begränsades av en trappa. En träkonstruktion av detta slag är hållbar och kostnadseffektiv jämfört med att installera en metallramp.

Nästa exempel visar ett exempel på finare snickeri i form av en flyttbar rullstolsramp till en scen i en konferenslokal. Denna lösning går att ställa undan när den inte används. Vi gjorde vårt yttersta för att den skulle passa in sömlöst med de material som redan används i lokalen.

Har du behov av en lösning som inte går att få till med färdiglösningar? Anlita våra duktiga snickare i Tyresö så fixar vi det!

När du vill att snickarjobbet ska bli riktigt ordentligt gjort!